Beschrijving vakantiehuis Villa Kakelbont

Ons Vakantiehuis Villa kakelbont staat in het bos aan de rand van het bloemendorp Csemö. De villa is ingericht in de vrolijke en fleurige stijl van Pippi Langkous, de grote vriendin van alle kinderen. In de grote tuin staan spannende speelattributen en kermispoppen en dan is er nog het zwembad van 7 x 4 meter. Er is een traditionele stookplaats voor een barbecue of een houtgestookte goulashsoep.

pipihuis (3)

Indeling vakantiewoning

Villa Kakelbont bestaat uit 2 verdiepingen met een totale oppervlakte van ruim 200 vierkante meter. Op de begane grond zijn de woonkamer, de keuken, twee slaapkamer en de beide badkamers. Op de bovenverdieping zijn 3 slaapkamers.

pipihuis (4)

De woonkamer

De langgerekte woonkamer is aan de achterkant van het huis met uitzicht op de tuin. Vanuit de woonkamer loopt u via terrasdeuren de veranda op. De woonkamer heeft een zithoek met salontafel, televisie met schotel met Nederlandstalige kanalen, DVD en video en radio met CD-speler. Er staat een eettafel met stoelen. Verwarming gaat via een houtkachel.

huiskamer

De keuken

De ruime keuken van dit vakantiehuis in Hongarije is aan de voorkant. U beschikt er over een 4-pits gasfornuis met oven, koelkast, vriezer, afwasmachine, waterkoker en koffiezetter. Hand- en theedoeken zijn aanwezig en er is voor 20 personen servies..

De slaapkamers

U heeft de beschikking over 5 slaapkamers van 10 – 14 m² groot. Hiervan liggen 2 slaapkamers op de begane grond en 3 op de bovenverdieping. Alle slaapkamers beschikken over 2 1-persoons bedden. Dekbedden, kussens en linnengoed is aanwezig.

slaapkamer

De badkamer

Vakantiehuis Villa Kakelbont heeft 2 badkamers, elk met een douche en een toilet. Een van de badkamers heeft een wastafel met spiegel. Warmwater voor beide badkamers gaat via 2 boilers van respectievelijk 80 en 120 liter. Er staan een wasmachine en een wasdroger die u kunt gebruiken.

Tuin en veranda

Aan de achterkant van het vakantiehuis loopt over de hele breedte van de woonkamer een overdekte veranda. Hier zit u lekker in de schaduw, terwijl u de speeltuin en het zwembad goed in de gaten kunt houden. Er zijn 10 tuinstoelen, 2 tuintafels en een barbecue.

pipihuis

Voor de kinderen

Dit huis is helemaal ingericht op kinderplezier. Behalve het zwembad en de speeltuin zijn er ook spelletjes, een DVD en video, een karaokeset en een X-Box.

speeltuin

Het zwembad

Het zwembad bij dit vakantiehuis ligt direct achter het huis en is dus helemaal privé. Het is 7 x 4 meter groot en wordt bewaakt door een vriendelijke inktvis. U heeft er goed zicht op vanaf de veranda.

zwembad